De Daltons (De Jongensjaren)

DaltonsJJ3DaltonsJJ2DaltonsJJ1

Broers kies je niet, die krijg je. De Daltons – de jongensjaren is een vervolg op de serie uit 1999, waarin de toen zevenjarige Tim, samen met zijn broers de wereld en het leven ontdekt. In deze nieuwe serie is Tim veertien jaar en zit hij midden in de puberteit. Net als zijn zestienjarige broer Jelle en oudste broer Erik die nu bijna achttien jaar is. Ook nu valt er een nieuwe wereld te ontdekken. Alleen is het leven een stuk minder simpel dan zeven jaar geleden…

Hoe weet je of een meisje verkering met je wil, wanneer is het beste moment voor de eerste zoen? Als er voor eerst een vriendinnetje bij Erik blijft slapen, is de familie in rep en roer. Later, tijdens een vakantie in Friesland, willen Jelle en Erik allebei de meeste meisjes ontmoeten. Maar drie knappe Friese meiden brengen een ommekeer teweeg en ook Tim krijgt zijn eerste kus. Vlak voordat Erik voor een jaar naar Amerika vertrekt, maakt zijn vriendin het uit en wil Erik eigenlijk helemaal niet weg. Tim probeert hem tot steun te zijn. Op een dag zal het zíjn beurt zijn om te gaan.

IMDb