Docklands

docklands1

De 11-jarige tweeling Arend en Zus wonen op een kleine scheepswerf in het havengebied van een grote stad bij hun pleeggezin de familie Kater. De tweeling vormt het hart van een hechte groep vrienden die het ruige havengebied, de Docklands, als speelplaats gebruikt. De Docklands is een spannende plek waar ze op zoek gaan naar avontuur en waar ze elkaar steeds uitdagen. Wie durft het meest? Wie is de baas? Wie hoort er even niet meer bij? Het is een spannende zomer waarin ze veel plezier hebben, maar waar ook hun onderlinge vriendschappen voortdurend op het spel komen te staan. Ook thuis is het voor Arend en Zus een spannende tijd; hun biologische moeder Nancy wil Arend en Zus terug en dit zet hun leven op de kop. Arend en Zus vragen zich af waar ze nou écht thuis horen? Niet alleen hun vriendschappen, maar ook hun familiebanden worden op de proef gesteld. Blijven Arend en Zus bij elkaar? En… blijft de Docklandsgroep bestaan?

Robert adviseerde Maartje Pompe van Meerdervoort en Evianne Lamme bij het schrijven van het scenario.

IMDb