In de Vlaamsche Pot

Vlaamsche1

Deze Nederlandse televisieserie, die werd gemaakt tussen 1990 en 1994, werd in Nederland uitgezonden door Veronica. De remake van de serie, Auberge de Vlaamsche Pot, was te zien op NET 5 en op Comedy Central Family.

De serie ging over de gebeurtenissen in restaurant “In de Vlaamsche Pot” van eigenaar Karel Visser en zijn partner en chef-kok Lucien van Damme. Door de altijd op geld beluste Frits van Sweelinck-Aerdenhout (Frans van Deursen) en zijn grote liefde Dirkje (Susan Visser) krijgt de kijker hilarische situaties voorgeschoteld. Ook omdat Dirkje niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is.

Robert schreef 17 afleveringen voor deze succesvolle tvserie, die genomineerd werd voor de Gouden Televizierring 1992, en de Troskompas TV-ster categorie comedy 1992, 1993, 1994.